Termeni si conditii

Utilizarea acestui website implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor.

I. CONDITII GENERALE
a. Cantitatile, descrierile, imaginile si alte informatii prezentate pe www.lacreperie.ro au calitate informativa si orientativa pentru client, acestea nu reprezinta obligatia www.lacreperie.ro, nu-i pot fi imputate ca atare si nu poate fi trasa la raspundere in baza acestora.

b. Produsele La Creperie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

II. CONFIDENTIALITATE

a. La Creperie se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor sai. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti.

b. La Creperie nu ofera informatii unor terte persoane fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic pe website, precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

c. In afara exceptiilor expuse mai sus, La Creperie nu va dezvalui niciun fel de informatii personale despre utilizatorii sai catre alte terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. La Creperie poate dezvalui informatii identificabile personale atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva sunt necesare pentru a proteja drepturile si interesele La Creperie.

III. DISPOZITII FINALE

a. Vizitatorii website-ului www.lacreperie.ro se obliga sa foloseasca website-ul numai in scopuri legale.

b. Toate elementele de grafica ale website-ului: imagini, baze de date etc. apartin in exclusivitate operatorului website-ului. Folosirea fara acord a acestora se pedepseste conform legii.

c. Orice tentativa de acces neautorizat la website si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente.

d. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti.